Järjestämme tilauksesta panimokierroksia erikokoisille ryhmille, kuten polttariporukoille ja yritysten juhliin. Panimokierroksella käydään läpi lapualaista oluthistoriaa. Lisäksi kierroksella käydään läpi oluen valmistuksen eri vaiheet. Kierroksen jälkeen tiedät, kuinka ohran mallastus tapahtuu, miten mäskäysprosessi etenee ja miten oluen käyminen ja pullotus tapahtuu.

Panimokierros on räätälöitävissä tarpeidenne mukaan. Perinteinen kierros kestää noin 1-2 tuntia ja kierroksen yhteydessä on mahdollista maistella tuotteitamme. Panimokierros kannattaa varata hyvissä ajoin sillä keitto- ja pullotuspäivinä emme ota vieraita vastaan.

Panimokierrokseen voidaan myös sisällyttää ruokailu ja illanvietto ravintolassamme.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teidän ryhmällenne sopiva panimokierros.

Täytä panimokierros varauskysely tästä!