top of page

Palvelumme

DSC_4336.jpg
DSC_4028.jpg

Private label -oluet

Tuotamme asiakkaallemme personoituja oluita tilauksesta. Voitte halutessanne saada valmiiseen etikettipohjaan  oman kuvanne tai ostaa koko etiketin suunnittelun meiltä. Oman etiketin lisäksi pulloihin voidaan toteuttaa toiveidenne mukainen korkki ja pakkaus. Meiltä voitte hankkia myös erilaisia puusta ja pahvista valmistettuja olutkoreja yrityksen omilla logoilla ja teksteillä vaikka lahjaksi.

Tapahtuma anniskelu

Toteutamme myös tilauksesta tapahtuma-anniskelua. Toteutus voidaan hoitaa täysin asiakkaan toivomalla tavalla, joista muutama esimerkki alla:

1. Asiakas hoitaa: Mallaskuu toimittaa asiakkaalle hanat, oluet, niiden myyntiin vaadittavat kylmälaitteet sekä muut oleelliset kalusteet ja asiakkaan oma henkilökunta hoitaa anniskelun tapahtuman aikana. 

 

2. Mallaskuu hoitaa: Asiakas osoittaa paikan, jossa haluaa anniskelun tapahtuvan ja Mallaskuu hoitaa kaiken alusta loppuun. 

Hanavuokraus

Mallaskuun kautta myös oluthanojen vuokraus! Asiakas saa vuokralle puhdistetut, käyttövalmiit oluthanat ja palauttaa ne sopimuksen päättyessä takaisin panimolle. Vuokrattavana 1 ja 2-nokkaisia hanoja. Hanojen loppupuhdistukset suorittaa panimo ja käyttöönotto opastetaan hanojen noudon yhteydessä. 

bottom of page